Despre Noi

S.C. CONCITA SRL este o firmă cu capital integral privat, înființată în 2002, având experiență, abilitățile și dotările necesare de a se impune pe piață serviciilor din România și pe piață internațională, cu unicul scop de a oferi servicii de calitate clienților noștri.

Activăm în domeniul industrial, prin mutarea, relocarea și împachetarea utilajelor grele, precum și lucrări de construcții.

Domenii de activitate

Relocări Industriale:

  • Din 2002 CONCITA și-a dezvoltat la nivel profesional soluțiile de relocarea activelor extrem de valoroase, devenind astfel un jucător național în domeniul de relocari industriale. 
  • Soluțiile inginerești și project managementul dedicat al companiei noastre, ne permite să lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a găși metodă de relocare cea mai sigură și mai de încredere posibilă.
  • Modul nostru de lucru include studii de fezabilitate, de ingineria relocării, dezafectare, dezmembrare, de transport, de re-asamblare și punere în funcțiune a echipamentelor.
  • CONCITA gestionează proiectul complet, de la studiul de fezabilitate până la punerea în funcțiune a instalației sau echipamentelor la destinația finală.

Împachetări Industriale:

  • Ambalajele sunt realizate după proiectul clientului sau după soluții propuse de CONCITA, din lemn tratat termic HT conform ISPM15 cu certificat fitosanitar, din placaj stratificat multistrat sau OSB, tego, din lemn de rășinoase sau fag, sau diverse combinații ale acestor materiale.
  • Producem ambalaje pentru toate tipurile de transport rutier, maritim sau aerian, ambalaje industriale, ambalaje agabaritice, ambalaje special combinate (tip stelaje din lemn, lăzi deschise, paleți atipici, poduri/bazamente din lemn, juguri, tacuri, pene și cadre din lemn, ambalaje din placaj stratificat multistrat cu structura metalică).
  • Ambalarea utilajelor și echipamentelor ce urmează a fi transportate la față locului, pe podină de lemn, folie stretch și etanșare cu folie de aluminiu, vidate, armate cu tije metalice, protejate pentru transport maritim, terestru sau aerian, se face respectând standardele de protecție și siguranță în vigoare, și nu în ultimul rând urmând temeinic specificațiile și doleanțele clientului nostru.
CONCITA SRL

Avantaje competitive:

O abordare unică a relocării industriale

Flexibilitate redusă

Risc redus

Minimizarea costurilor

Previzibilitatea de calitate și timing

Viteză de instalare crescută.

Portofoliu clienți

Mutare utilaje și echipamente industriale grele la nivel național!

Transportul utilajelor și echipamentelor industriale se poate face atât pe cale terestră, cât și maritimă sau aeriană, respectând standardele de protecție și siguranță în vigoare. Echipa cu vastă experiență în domeniu asigură servicii de calitate datorită dotării cu cele mai noi echipamente, scule și tehnologii.