Impachetari Industriale

Producem ambalaje pentru toate tipurile de transport

Servicii de împachetare industrială

Relocarea industrială poate fi foarte dificilă și obositoare dacă nu planificați totul în prealabil. Relocarea, mai ales o relocare internațională greșită este cel mai mare coșmar cu care te poți confrunta, mai ales în timpul unei relocari industriale. Astfel de greșeli mici, dar eficiente, vă pot costa enorm și vă pot afecta în mai multe moduri decât v-ați fi așteptat și estimat. Există o mare probabilitate ca mașinile tale să se strică, gadgeturile tale să fie pierdute și documentele importante să se piardă.

Ambalajele sunt realizate după proiectul clientului sau după soluții propuse de CONCITA, din lemn tratat termic HT conform ISPM15 cu certificat fitosanitar, din placaj stratificat multistrat sau OSB, tego, din lemn de rasinoase sau fag, sau diverse combinatii ale acestor materiale.

Producem ambalaje pentru toate tipurile de transport rutier, maritim sau aerian, ambalaje industriale, ambalaje agabaritice, ambalaje special combinate (tip stelaje din lemn, lazi deschise, paleti atipici, poduri/bazamente din lemn, juguri, tacuri, pene și cadre din lemn, ambalaje din placaj stratificat multistrat cu structura metalica).

Ambalarea utilajelor și echipamentelor ce urmează a fi transportate la fata locului, pe podina de lemn, folie stretch și etansare cu folie de aluminiu, vidate, armate cu tije metalice, protejate pentru transport maritim, terestru sau aerian, se face respectand standardele de protecție și siguranţă în vigoare, și nu în ultimul rand urmand temeinic specificatiile si doleanțele clientului nostru

Serviciile noastre includ, de asemenea, ambalarea, etichetarea și gestionarea stocurilor, completând serviciile noastre de relocare și logistică.